Enkelt att fakturera

Rot och Rut, omvänd moms eller ett omfattande artikelregister, vad du än behöver hittar du det i Intrum Billify. Steg för steg lägger du till vad fakturan omfattar, utan krångel och större funderingar. När du är klar skickar du fakturan, lika lätt för mottagaren att läsa, som för dig att skapa den.

distribution

Du klickar på skicka, Intrum Billify sköter resten

Fakturan du skapat kan skickas som webbfaktura via mejl och som brev. Du väljer det som passar dig och din kund bäst. Vi sköter resten, från utskrift till leverans.

Webbfaktura - digitalt arbetsflöde från start till mål

Väljer du webbfaktura kan du följa fakturan, från det att din kund öppnat den till dess att den är betald. Bäst av allt är att din kund kan ställa frågor och du kan svara på dem direkt. Det minskar risken att betalningen drar ut på tiden.

Asset 9

Allt i sin ordning? Det ser vi till

Med Intrum Billify får du både bokning och redovisning av betalningen utförd av oss. Vi håller koll på fakturor som inte betalas i tid och skickar ut påminnelser.

debt-collection_1

När din kund inte betalat och struntat i att du påmint

Då går din faktura in i nästa fas, inkasso. Du behöver bara tänka på två saker, att din faktura inte är tvistig och trycka på knappen för inkasso. Därefter tar vi över. Du jobbar vidare med ditt. Via Intrum Billify, har du full insyn i hela processen och kan när som helst kontakta din handläggare hos oss.

Hur fungerar inkasso? Se vår inkassoskola

Siffror du behöver, när du behöver dem

Rapporter och siffror. Det är viktiga händelser och i Intrum Billify tar du enkelt fram de underlag du behöver. Dina Rot- och Rutrapporter skickar du direkt till Skatteverket som färdiga ansökningar. Allt snyggt och överskådligt.

Testa faktureringstjänsten gratis i en hel månad

Med Intrum Billify slipper du välja mellan olika abonnemang och priser. Du betalar bara för det du använder. Precis som det ska vara.

Så funkar Intrum Billify – enkel fakturering med vår tydliga fakturamall
Intrum Billify är med sina lättnavigerade fakturamallar ett faktureringsprogram för dig som vill ha ut mycket av ditt system, samtidigt som det ska vara enkelt att använda.

”Nybörjare”
Även om det är första gången du provar en webbaserad fakturering kan vi lova dig att du lätt tar dig igenom de olika stegen. Faktureringsmallarna vägleder dig och visar vilka uppgifter du både ska och bör ha med. Dina fakturor blir på så sätt både tydliga och korrekta.

Traditionell brevfaktura eller webbfaktura?
Som alltid när du ska skicka en faktura behöver du, förutom uppgifter om vad den avser, belopp och så vidare, även ha kontaktuppgifter till din kund. Om du har din kunds mejladress, tipsar vi dig att prova webbfaktura. Det är enkelt (återigen använder du vår fakturamall) och det är spännande eftersom du kan följa det som händer med fakturan direkt på webben. Du är med i alla steg, allt ifrån när din kund tar emot den, öppnar och betalar. Om din kund har frågor behöver du inte leta fram fakturakopior utan svarar på dem direkt aktuell faktura.
Väljer du brevfaktura, tar vi hand om hela processen efter det du fyllt i uppgifterna. I övrigt är allt lika dant som webbfaktura, enda skillnaden är liveflödet.

Redovisning och rapportering
Ytterligare en del av den administrativa avlastning du får med tjänsten. Vi bokar betalningar, redovisar dem och påminner de kunder som inte betalar i tid. Det är vår vardag.

När kunden inte betalar – inkasso
Har du valt att fakturera via oss ingår även det som vi är mest kända för, vår inkassotjänst. Har du fyllt i en fakturamall rätt från början behöver du bara klicka på knappen ”överför till inkasso”. Resten tar vi hand om. Du har full insyn i processen och följer ditt ärende hela vägen tills det är betalt.

Bäst i klassen ”få-betalt-tjänster”
Det är inte överdrivet att säga att du med vår fakturerings- och inkassotjänst får en av de bästa i klassen. Du kan tryggt lita på att vi följer alla regler som finns i vår bransch – och det är många. Förutom att garantera dig att lagar och instruktioner följs, vägleder vi dig i få-betalt-processen för att du ska kunna optimera din kredithantering. Det är nämligen ingen slump att vår fakturamall ser ut som den gör och att vi föreslår en viss tidslinje i processerna. Det är här vi är som vassast och det är här vi gör skillnad.

Skapa konto och testa nu. Bestäm dig sen.