Ett faktureringsprogram med allt i ett

Intrum Billify är ett av alla faktureringsprogram bland marknadens stora utbud av faktureringstjänster plus några av Intrums bästa och mest använda tjänster. Samtliga av dem är till för att göra ditt jobb smidigare och i slutändan mer lönsamt.

Enkel fakturering

Skapa faktura är där det börjar, men långt ifrån där det slutar. Här får du ett faktureringssystem som samlar ihop det du behöver för att fullfölja en få-betalt-process. Det vill säga hela kredithanteringskedjan, från skapa fakturor, skicka iväg dem, boka betalningar och redovisa tillbaka, skicka påminnelser till sena betalare och om det behövs, använda inkasso. Allt ingår i Intrum Billifys faktureringsprogram. Du får dem under ett och samma tak. I ett och samma flöde. Bäst av allt, du har din egen handläggargrupp, redo att svara på dina frågor. För bakom varje lyckad tjänst, finns det bra människor.

Omfattande eller liten fakturahantering

Du kan vara rutinerad, du kan vara ny, du kan ha fakturerat tusentals gånger eller aldrig. Oavsett vilken bakgrund du har kan du använda vår fakturaservice. Intrum Billify är helt enkelt ett fakturaprogram för dig som fakturerar ibland. För dig som fakturerar ofta och behöver ett omfattande artikelregister. För dig som fakturerar ROT och RUT. Eller omvänd moms. Allt finns med. Allt i fina fakturamallar. Allt till för att underlätta ditt administrativa arbete så att du kan fokusera på din affär. Det är bra för lönsamheten, precis som att få betalt är.

Se hur Intrum Billify kan hjälpa dig

Skicka första fakturan idag med Sveriges enklaste fakturalösning. Du är igång på fem minuter.