Enkel fakturering med vår tydliga fakturamall

Intrum Billify är med sina lättnavigerade fakturamallar ett faktureringsprogram för dig som vill ha ut mycket av ditt system, samtidigt som det ska vara enkelt att använda.

Intrum Billify är ett av alla faktureringsprogram bland marknadens stora utbud av faktureringstjänster plus några av Intrums bästa och mest använda tjänster. Samtliga av dem är till för att göra ditt jobb smidigare och i slutändan mer lönsamt.

”Nybörjare”

Även om det är första gången du provar en webbaserad fakturering kan vi lova dig att du lätt tar dig igenom de olika stegen. Faktureringsmallarna vägleder dig och visar vilka uppgifter du både ska och bör ha med. Dina fakturor blir på så sätt både tydliga och korrekta.

Traditionell brevfaktura eller webbfaktura?

Som alltid när du ska skicka en faktura behöver du, förutom uppgifter om vad den avser, belopp och så vidare, även ha kontaktuppgifter till din kund. Om du har din kunds mejladress, tipsar vi dig att prova webbfaktura. Det är enkelt (återigen använder du vår fakturamall) och det är spännande eftersom du kan följa det som händer med fakturan direkt på webben. Du är med i alla steg, allt ifrån när din kund tar emot den, öppnar och betalar. Om din kund har frågor behöver du inte leta fram fakturakopior utan svarar på dem direkt aktuell faktura.

Väljer du brevfaktura, tar vi hand om hela processen efter det du fyllt i uppgifterna. I övrigt är allt lika dant som webbfaktura, enda skillnaden är liveflödet.

Redovisning och rapportering

Ytterligare en del av den administrativa avlastning du får med tjänsten. Vi bokar betalningar, redovisar dem och påminner de kunder som inte betalar i tid. Det är vår vardag.

När kunden inte betalar – inkasso

Har du valt att fakturera via oss ingår även det som vi är mest kända för, vår inkassotjänst. Har du fyllt i en fakturamall rätt från början behöver du bara klicka på knappen ”överför till inkasso”. Resten tar vi hand om. Du har full insyn i processen och följer ditt ärende hela vägen tills det är betalt.

Bäst i klassen ”få-betalt-tjänster”

Det är inte överdrivet att säga att du med vår fakturerings- och inkassotjänst får en av de bästa i klassen. Du kan tryggt lita på att vi följer alla regler som finns i vår bransch – och det är många. Förutom att garantera dig att lagar och instruktioner följs, vägleder vi dig i få-betalt-processen för att du ska kunna optimera din kredithantering. Det är nämligen ingen slump att vår fakturamall ser ut som den gör och att vi föreslår en viss tidslinje i processerna. Det är här vi är som vassast och det är här vi gör skillnad.

Se hur Intrum Billify kan hjälpa dig

Skicka första fakturan idag med Sveriges enklaste fakturalösning. Du är igång på fem minuter.